Productinformatie

tesa® 53988Productbeschrijving

tesaflex® 53988 IMQ/SEMKO/IEC is een speciaal samengestelde zelfdovende geplastificeerde PVC-tape met een goede folieflexibiliteit en kleefkracht voor toepassingen bij lage temperaturen.

Door het gebruik van plastificeerders die ongevoelig zijn voor de meeste bekabelingssystemen plus een gemodificeerd rubber kleefsysteem is tesaflex® 53988 IMQ/SEMKO/IEC ideaal voor elektrische isolatie.

Belangrijkste toepassingen

  • Voor de meeste elektrische isolatietoepassingen 1 Repareren 1 Bundelen, markeren, verstevigen, afdichten en beschermen
tesa_Professional_Insulation_LI491_10mx15mm_as_01

Technische eigenschappen

Drager

zacht PVC

Totale dikte

150 µm

Type kleefmassa

natuurrubber

Kleefkracht op staal

2.2 N/cm

Rek bij breuk

240 %

Rekkracht

25 N/cm

Temperatuurbestendigheid

90 °C

Di-elektrische doorslagspanning

7000 volt

tesa® producten bewijzen hun indrukwekkende kwaliteit dag in, dag uit in veeleisende omstandigheden en worden regelmatig onderworpen aan strenge controles. Alle technische informatie en gegevens benoemd worden verschaft basis van onze praktijkervaring. Zij worden als gemiddelden waarden beschouwd en zijn niet geschikt voor specificatie. Daarom kan tesa BV geen garanties, expliciet of impliciet, met inbegrip van, maar niet beperkt tot enige impliciete garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker is verantwoordelijk voor het bepalen of het tesa® product geschikt is voor een bepaald doel en geschikt is voor de wijze van toepassing door de gebruiker. Als u twijfelt, neem dan contact op met onze support afdeling.

Downloads

Gerelateerde producten