tesa-64044-as-001-fullsize

Productinformatie

tesa® 64044 PV2

Dozensluittape voor dozen met zeer zware of gevaarlijke goederenProductbeschrijving

tesa® 64044 PV2 is gebaseerd op een zeer sterke PP-rug met een speciale acrylmassa op waterbasis met zeer sterke hechting. De zeer grote hechtkracht zorgt voor een goede sealing onmiddellijk na het aanbrengen. Zelfs zware dozen of meervoudige gegolfde dozen met een hoge flapspanning kunnen veilig worden gesloten.

Het product heeft de volgende bijkomende eigenschappen:

  • Geruisarme afwikkeling
  • Uitstekende verouderingsbestendigheid
  • Kan gebruikt worden op alle gangbare handdispensers en machines


Omdat het product chloorvrij en uitsluitend gebaseerd op aardoliederivaten is, is de afvalverwerking met hittebehandeling milieuvriendelijk.
Het proces van kartonrecycling zal niet worden verstoord door tesa® 64044 PV2, zoals wordt bevestigd door grote recyclingbedrijven en papierfabrieken.

Belangrijkste toepassingen

tesa® 64044 PV2 is ontworpen voor het sluiten van zeer zware dozen met gevaarlijke inhoud. Door de rekkracht en verlengingskarakteristieken van de rug is het product bestand tegen hevige schokken.

tesa-64044-pr-001-fullsize
tesa-64044-pr-002-fullsize
tesa-64044-as-001-fullsize
tesa-64044-pr-001-fullsize
tesa-64044-pr-002-fullsize
tesa-64044-as-001-fullsize

Technische eigenschappen

Drager

PP-folie

Totale dikte

85 µm

Type kleefmassa

acryl

Kleefkracht op staal

3.5 N/cm

Rek bij breuk

160 %

Rekkracht

70 N/cm

Beoordeling eigenschappen

Automatisch aanbrengen

ja

Handmatig aanbrengen

ja

Geruisarm afwikkelen

ja

tesa® producten bewijzen hun indrukwekkende kwaliteit dag in, dag uit in veeleisende omstandigheden en worden regelmatig onderworpen aan strenge controles. Alle technische informatie en gegevens benoemd worden verschaft basis van onze praktijkervaring. Zij worden als gemiddelden waarden beschouwd en zijn niet geschikt voor specificatie. Daarom kan tesa BV geen garanties, expliciet of impliciet, met inbegrip van, maar niet beperkt tot enige impliciete garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker is verantwoordelijk voor het bepalen of het tesa® product geschikt is voor een bepaald doel en geschikt is voor de wijze van toepassing door de gebruiker. Als u twijfelt, neem dan contact op met onze support afdeling.

Downloads

Gerelateerde producten