tesa professional plastering tape 30mx 50mm orange

Productinformatie

tesa® 60299

PleistertapeProductbeschrijving

tesa® 60299 is een speciaal samengestelde geplastificeerde PVC-tape met een geringe afwikkelkracht en grote kleefkracht bij lage temperaturen met een vlakke folie. Met zijn zachte gemodificeerde en dikke rubber kleefcoating is tesa® 60299 geschikt voor de meeste ruwe oppervlakken.

De tape is bestand tegen vocht, zwakke alkalische oplossingen, zuren en veel andere chemicaliën.

Belangrijkste toepassingen

tesa® 60299 is geschikt voor maskering gedurende alle soorten schilder-, pleister-, gips-, metsel- en stucwerk. Hij beschermt de oppervlakken van kwetsbare profielen en voorkanten tegen vuil en beschadiging door fabricagewerktuigen en –materiaal. Hij is tevens geschikt voor het sealen van zakken, zware omwikkeling en ander doe-het-zelftoepassingen.

tesa professional plastering tape 30mx 50mm orange
tesa professional plastering tape 30mx 50mm orange

Technische eigenschappen

Drager

PVC-folie

Totale dikte

120 µm

Type kleefmassa

natuurrubber

Kleefkracht op staal

2.4 N/cm

Rek bij breuk

125 %

Rekkracht

16 N/cm

UV-bestendigheid

2 Weken

tesa® producten bewijzen hun indrukwekkende kwaliteit dag in, dag uit in veeleisende omstandigheden en worden regelmatig onderworpen aan strenge controles. Alle technische informatie en gegevens benoemd worden verschaft basis van onze praktijkervaring. Zij worden als gemiddelden waarden beschouwd en zijn niet geschikt voor specificatie. Daarom kan tesa BV geen garanties, expliciet of impliciet, met inbegrip van, maar niet beperkt tot enige impliciete garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker is verantwoordelijk voor het bepalen of het tesa® product geschikt is voor een bepaald doel en geschikt is voor de wijze van toepassing door de gebruiker. Als u twijfelt, neem dan contact op met onze support afdeling.

Downloads