Productinformatie

tesa® 53000 PV1

High strength tape voor oppervlakken met lage surface energieProductbeschrijving

tesa® 53000 combineert een revolutionaire nieuwe backing, met een high-performance natuurlijke rubber lijm-systeem, speciaal ontworpen voor lage surface energy oppervlakken.
De heavy duty TPP (tensilized polypropyleen) drager is speciaal gericht om hoge treksterkte te bieden in een dunnere drager dan de traditionele TPP tapes. Door zijn oriëntatie is de rek drastisch verminderd, tot de helft van die van de traditionele TPP tapes.
De natuurlijke rubber lijm-systeem zorgt voor een veilige hechting aan moeilijke oppervlakken, maar verwijdert schoon van het oppervlak, zonder lijmresten en filament delaminatie-een veel voorkomend probleem van filament tapes.

Belangrijkste toepassingen

  • Tijdelijke bevestigen van onderdelen
  • Tijdelijke bevestiging op gepoedercoate oppervlakken
tesa_53000_pr_001_fullsize

Technische eigenschappen

Drager

MOPP

Totale dikte

127 µm

Type kleefmassa

synthetische rubber

Kleefkracht op staal

7 N/cm

Rek bij breuk

18 %

Rekkracht

300 N/cm

Beoordeling eigenschappen

Residuvrij verwijderbaar

ja

Geen verkleuring

ja

tesa® producten bewijzen hun indrukwekkende kwaliteit dag in, dag uit in veeleisende omstandigheden en worden regelmatig onderworpen aan strenge controles. Alle technische informatie en gegevens benoemd worden verschaft basis van onze praktijkervaring. Zij worden als gemiddelden waarden beschouwd en zijn niet geschikt voor specificatie. Daarom kan tesa BV geen garanties, expliciet of impliciet, met inbegrip van, maar niet beperkt tot enige impliciete garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker is verantwoordelijk voor het bepalen of het tesa® product geschikt is voor een bepaald doel en geschikt is voor de wijze van toepassing door de gebruiker. Als u twijfelt, neem dan contact op met onze support afdeling.

Downloads

Gerelateerde producten