Vliegenhorren

Toegang verboden voor ongedierte

Bescherming tegen insecten: Soms heeft zelfs de zomer een schaduwzijde. Het koele briesje dat door open ramen en deuren binnenwaait, brengt maar al te vaak muggen, vliegen, spinnen en wespen met zich mee. Bescherm uzelf tegen deze ongewenste bezoekers met een Insect Stop hor – zonder het milieu te beschadigen.
tesa® Insect Stop
Vragen of suggesties? Neem contact op per e-mail

Ramen beschermen

Ramen beschermen

Laat de frisse lucht maar naar hartenlust binnen, zelfs ’s avonds als de lichten aan zijn. Wij bieden u drie verschillende oplossingen, geschikt voor elk type raam.
Lees meer over Insect Stop horren voor ramen

tesa® Insect Stop Fliegengitter

Bescherming voor deuren

Eenvoudig te monteren, gemakkelijk te verwijderen en herbruikbaar – deze vier oplossingen beschermen de deuren van uw huis, terras en camper.
Lees meer over Insect Stop horren voor deuren

Klamboe

tesa_55836_dr_1_fullsize.jpg

Bescherming tegen insecten terwijl u slaapt

Onze klamboes zijn niet alleen een decoratieve bescherming tegen insecten voor thuis, maar ook perfect voor op reis.
Lees meer over tesa® klamboes

Montage-instructies

Lees meer over de montage van de tesa® Insect Stop oplossingen.

Montage-instructies

Hier vindt u tips voor het monteren van onze tesa® Insect Stop oplossingen.
Meer informatie

Producten

Homepage

Betrouwbare bescherming tegen insecten met tesa® Insect Stop

Houd vervelende insecten buiten met een insectenhor

Met warm weer is het heerlijk om buiten te zijn. U kunt in de tuin genieten van de zon of gezellig samen barbecueën. Helaas zijn open ramen en deuren bij dit lekkere weer een uitnodiging voor vliegen, muggen, wespen en andere insecten... Met tesa® Insect Stop heeft u een doeltreffende, eenvoudig te monteren en veelzijdige bescherming tegen insecten!
Met onze vliegen- en insectenhorren kunt u de hele dag door ventileren en genieten van een verfrissend briesje. Houd ongedierte buiten de deur. Onze insectenwerende producten worden aangeboden in diverse uitvoeringen. Bescherm uw ramen met tesa Insect Stop, gebruik een speciale vliegenhor voor deuren of gebruik een klamboewanneer u ergens gaat logeren.