Create this beautiful DIY headboard
Decoratief hoofdbord met sierlijsten van gips

Decoratief hoofdbord met sierlijsten van gips

Geef je slaapkamer een sierlijk designtintje met dit doe-het-zelf hoofdbord. Het ziet er zo luxueus uit dat niemand gelooft dat je het zo snel hebt gemaakt.Moeilijkheidsgraad : Ontspannen inspiratie

Het ziet er misschien uit als in een interieurtijdschrift, maar dit klassieke, decoratieve doe-het-zelf hoofdbord van gipslijsten is verrassend eenvoudig te maken. En er komt geen boor of hamer bij kijken.

Rechte stukken siergips of een smalle lijst, decoratieve bogen van gips met verschillende breedtes, afhankelijk van de hoogte en breedte van het bed, 1 rozet van gips, duimstok, een potlood, een verstekbak, een zaag, tesa® Montagelijm voor Behang & Pleisterwerk

Stappen

Sawing lengths of decorative plasterwork while making a DIY headboard.
tesa SE
Zaag de decoratieve strips op de gewenste lengte met een hoek van 45 graden.

01

Maak je eigen ontwerp

Met de afzonderlijke, decoratieve gipselementen kun je je ontwerp uitdenken voor de ruimte rond om je bed. Zaag de lange strips op de gewenste lengte met een hoek van 45 graden.

Applying tesa® Mounting Glue for Wallpaper & Plaster to decorative plaster to make a DIY headboard.
tesa SE
Breng de tesa Montagelijm Behang & Pleisterwerk aan op de sierstrips

02

Breng de montagelijm aan

Breng de tesa® Montagelijm voor Behang & Pleisterwerk aan in puntjes of lijnen op de afzonderlijke gipsdelen voor je doe-het-zelf hoofdbord.

Applying decorative plasterwork to the wall while making a DIY headboard
tesa SE
Breng de decoratieve gipsdelen aan op de muur

03

Breng de gipsdelen aan

En als laatste breng je de gipsdelen aan op de muur volgens je uitgedachte ontwerp. Druk ze zachtjes aan. De lijm is 48 uur droog.

Gerelateerde producten