D2948901.jpg
Draagtas voor strandspeelgoed

Draagtas voor strandspeelgoed

Soms moet het gewoon snel gaan. De zon straalt en de speeltuin lonkt. Maar waar zijn de strandspeeltjes? Gelukkig heeft mama een tas genaaid om al het speelgoed in te bewaren. Spelen maar!Meetlint, viltstift, schaar, tesa® Insect Stop Comfort voor ramen (wit) 1,70 x 1,80 m, 0,5 m x 1 m stof voor kinderen, speldjes, naaimachine en geschikt garen, tesa® Afplakband.

 

Steps

1. Maße für den Zuschnitt des Netzes ausmessen und auf dem Fliegengitter markieren (62 cm x 34 cm).
tesa SE
Afmetingen

01

Afmetingen

Meet de afmetingen voor het net af en duid ze aan op het doek (62 cm x 34 cm).

Gute Verbindung
tesa SE
Goed aanelkaar plakken

02

Stevig verbinden

Verbind de punten met een stuk schilderstape.

Gut abgeschnitten
tesa SE
Uitknippen

03

Uitknippen

Knip het doek uit vlak naast de tape en vouw dubbel (de rand van de vouw vormt de onderrand van de tas).

Mit Fassung
tesa SE
Afmeten

04

Afmeten

Meet de stof met kinderpatroon af en knip uit: Handvat: 74 x 15 cm incl. 1 cm naadtoeslag 2x bovenrand: 35 x 15 cm incl. 1 cm naadtoeslag 2x zijkant: 32 x 6 cm incl. 1 cm naadtoeslag Vouw elke uitgeknipte strook stof in het midden dubbel met de achterkant van de stof tegen elkaar. Vouw de afgeknipte randen een halve centimeter naar binnen. Schik de stroken stof net zoals op de foto. Leg het doek er dubbelgevouwen tussen zodat de middenvouw van het net onderaan ligt. Speld vast met speldjes.

Nähen
tesa SE
Stikken

05

Stikken

 Stik de stroken stof stevig vast in onderstaande volgorde. Verwijder gaandeweg de speldjes. Volgorde waarin de stroken stof gestikt moeten worden: 1 tweemaal de bovenrand (hier komt de opening van de tas) 1 de twee zijkanten (voor deze stap is de tas gesloten aan de zijkanten) 1 handvat: de hele tas wordt in de middenvouw van het handvat geplaatst. Zo wordt het handvat in één naaibeweging aan elkaar gestikt en omzoomd of gesloten samen met de tas. (Aangezien het handvat als laatste bevestigd wordt, bedekt het de overlappende stroken stof waardoor de tas mooi afgewerkt wordt) 1 Bevestig een tesa® Powerbutton volgens de gebruiksaanwijzingen. 1 Plak de eerste letter van de naam van uw kind naast de haak met tesa cloth tape.

D2948902.jpg
tesa SE
Klaar!

06

Resultaat

Zie hier het resultaat

Gerelateerde producten